Рондіні Valesto Бешамель з курячим м`ясом та соусом 160г. Склад: тісто (борошно пшеничне вищого сорту, вода питна, олія соняшникова рафінована, сіль кухонна, клейковина пшенична), начинка (м`ясо куряче варене - 24%, соус Бешамель (молоко коров`яче пастеризоване, борошно пшеничне вищого сорту, масло солодковершкове екстра 82.5% жиру (вершки пастеризовані з коров`ячого молока), сіль кухонна, мускатний горіх мелений), часник свіжий, соєвий соус класичний смак (вода питна, цукор, порошок соєвого соусу 6.5% (соя, пшениця, мальтоза), сіль кухонна, регулятор кислотності кислота лимонна), сіль кухонна, хмелі-сунелі), змащування (жир кондитерський Шортенінг (рослинні олії та жири в натуральному та стверділому стані рафіновані дезодоровані вибілені (пальмова, соняшникова), емульгатор моно- і дигліцериди жирних кислот, ароматизатор Вершкове масло)), льєзон (меланж яєчний, кулінарний продукт на рослинній основі (вода питна, олія пальмова не гідрогенізована, пахта суха, крохмаль модифікований кукурудзяний, емульгатор лецитин соєвий, стабілізатори (гуарова камедь, камедь ріжкового дерева)), посипання (насіння льону). Енергетична цінність продукту: 1259кДж/100г, 301ккал/100г. Поживна (харчова) цінність продукту: білки - 11.5г/100г, жири - 15.4г/100г, насичені жири - 3.8г/100г, вуглеводи - 29.1г/100г, з них цукри - 0г/100г, сіль - 0.81г/100г. Умови зберігання: зберігати за температури +3..+24ºC. Термін придатності: 48 годин. Температура зберігання додаткового терміну придатності: зберігати за температури не вищої ніж -18ºC. Додатковий термін придатності: 9 місяців. Країна виробник: Україна. Виробничі потужності та адреса виробничих потужностей: ТОВ Югфуд, 463км + 700м автошляху Київ-Одеса, Біляївський р-н, Одеська обл., Україна, 65031. Маса нетто: 160г.