Поєднання ароматної нуги з додаванням арахісової пасти та солодкої карамелі з сіллю у молочному шоколаді. Склад: молочний шоколад 30% [цукор, какао-масло, молоко сухе незбиране, какао терте, сироватка молочна суха, емульгатори (соєвий лецитин, Е476), ароматизатор ванілін]: мінімальний вміст какао-продуктів — 31%; патока, ядра бобів арахісу смажені крупноподрібнені 35% (в карамелі), продукт молокомісткий згущений [молоко знежирене згущене, цукор, замінник молочного жиру (негідрогенізована пальмова олія), лактоза], цукор, жир рослинний (негідрогенізований пальмовий), вологоутримуючий агент сорбітовий сироп, сироватка молочна суха, ядра бобів арахісу смажені терті, сіль, білок яєчний сухий, молоко сухе знежирене, емульгатор соєвий лецитин, ароматизатори, барвники (Цукровий колер амонієво-сульфітний, Екстракт паприки). Нуга – 32%, м’яка карамель – 38%. Може містити глютен (пшеничний), фундук, мигдаль, кунжут. Поживна цінність на 100 г/g продукту: енергетична цінність – 2030 кДж/kJ (485 ккал/kcal); жири – 24,1 г/g; з них насичені жири – 10,8 г/g; вуглеводи – 59,7 г/g; з них цукри – 43,6 г/g; білки – 7,0 г/g; сіль – 0,31 г/g. Зберігати за температури (18±3)°С і відносної вологості повітря не вище 75%. Виробник, місцезнаходження: ПрАТ "Вінницька кондитерська фабрика", вул. Г.Успенського,8, м.Вінниця, 21001, Україна. Адреса виробництва: вул.Батозька,2-К, м.Вінниця, 21022, Україна